RO / EN

Septembrie si toamna incep incet, incet sa-si intre in drepturi. In curand, frunzele pomilor vor deveni caramizii, mai ceva ca parul Catalinei :). Am avut o vara plina… de concerte, colaborari, evenimente, un turneu in Turcia, Liberty Parade, filmari, sedinte foto si asta nu a fost tot. Am avut timp chiar si pentru o scurta vacanta, pe care am ales sa o petrecem in Romania, cutreierand muntii Bucegi. A fost haios, o experienta pe care ne-am dori sa o repetam cat mai des.

Scurta vacanta prin inima Bucegilor ne-a umplut de energie, iar asta s-a vazut imediat, in toate lucrurile pe care le-am facut. Cum era vorba aceea veche romaneasca?… toamna se numara bobocii! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe Facebook suntem din ce in ce mai multi si ne-am transformat incet si sigur intr-o mare familie care iubeste muzica, schimbam reciproc impresii, opinii, idei. Asta pentru ca vrem sa stim ce va place, cum ganditi, iar la randul nostru impartasim experiente zilnice cu voi.  Si pentru ca numarul radiokillerilor este in continua crestere, vara asta v-am pregatit si cateva surprize…  colorate si aromate. 🙂 Am avut o serie de colaborari cu artisti de talie internationala, iar printre acestia ii trecem in revista pe baietii de la  The Nycer. Cu ei am facut un schimb de remixuri foarte cool pe care le puteti asculta fie pe pagina noastra de Facebook, fie mai jos. Ne-a placut teribil sa lucram cu ei, iar asta ne-a determinat sa continuam colaborarile si cu alti artisti straini.

Si nu avem de gand sa ne oprim aici cu surprizele… toamna abia a inceput! 🙂

The Nycer Feat Taleen – All Over The World (Radio Killer Remix)

Radio Killer – Don’t Let The Music End (The Nycer Remix)

Categories: featured

  • Twitter
  • Facebook
  • YouTube

 

 

Popular Posts

Radio Killer au cant

Radio Killer au participat in weekend la cel mai spectaculos ...

Making of Calling yo

                La sfarsitul saptamanii trecute s-a filmat videoclipul celui mai nou ...

Radio Killer cucere

Radio Killer cucerește topurile radiourilor de muzică dance din Statele ...

Radio Killer au tra

Dupa o spectaculoasa aparitie la Europa Plus LIVE, in Rusia, ...

Radio Killer intr-un

Radio Killer s-au intors la inceputul lunii din Miami unde ...