RO / EN

Indiferent unde ai fi vara asta, Radio Killer te face sa te simti ca in vacanta cu un single care recreeaza atmosfera celor mai tari party-uri in aer liber: In the middle of the night

 

Se ia Radio Killer, se amesteca cu beat-uri nebune, se lasa in studioul de inregistrari cateva saptamani bune si se serveste  o piesa energica si racoritoare, ca un cocktail de vara – << In the middle of the night>>, spune Lee Heart.

Fie ca esti in drum spre mare, la munte sau acasa, cu Radio Killer distractia incepe odata cu  <<In the middle of the night>>. Piesa asta trezeste copilul din tine si nu te lasa sa stai jos, te face sa te bucuri de fiecare moment, adauga Paul.

Daca iubesti vara, nu poti sa nu ii iubesti pe Lee Heart si Paul Damixie. Impreuna formeaza una dintre cele mai tonice trupe romanesti care a reusit sa se impuna printr-un sound fresh si electrizant, atat in tara cat si in strainatate, devenind primul proiect de DJ din Romania care a intrat in playlist-ul BBC Radio One cu single-ul Lonely Heart. Anul acesta cei doi Killeri au colaborat cu DJ Smash – unul dintre cei mai cunoscuti DJ-i rusi, pentru piesa Save me tonight  si au in pregatire noi surprize muzicale cu nume mari ale scenei internationale, cum ar fi Francesco Diaz sau Junior Caldera.

Radio Killer pe Facebook

Radio Killer pe Twitter

Radio Killer (website)

Radio Killer

Categories: featured

  • Twitter
  • Facebook
  • YouTube

 

 

Popular Posts

Radio Killer au cant

Radio Killer au participat in weekend la cel mai spectaculos ...

Making of Calling yo

                La sfarsitul saptamanii trecute s-a filmat videoclipul celui mai nou ...

Radio Killer cucere

Radio Killer cucerește topurile radiourilor de muzică dance din Statele ...

Radio Killer au tra

Dupa o spectaculoasa aparitie la Europa Plus LIVE, in Rusia, ...

Radio Killer intr-un

Radio Killer s-au intors la inceputul lunii din Miami unde ...