RO / EN

Dupa ce ne-au binedispus cu piesa Middle of the night, Lee Heart si Paul Damixie de la Radio Killer ne bucura din nou cu un single in colaborare cu Junior Caldera – Beautiful people:

 

<<Beautiful people>> sunt toti acei oameni care ne transmit energia lor pozitiva la fiecare concert. Speram sa va placa piesa, pentru ca am compus-o cu gandul la voi, cei care ne faceti mereu viata mai frumoasa, spune Lee Heart.

Inca de cand l-am cunoscut pe Junior Caldera la un eveniment pe care l-am sustinut impreuna la Riga, am avut un feeling bun despre colaborarea noastra. Ne-am inţeles excelent din punct de vedere muzical si suntem incantati de rezultat, adauga Paul Damixie.

Radio Killer & Junior Caldera - Beautiful people -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Junior Caldera este unul dintre cei mai talentati DJ-i francezi, facandu-se remarcat in intreaga lume prin colaborarea cu Sophie Ellis-Bextor – Can’t fight this feeling, piesa care a ocupat pozitii fruntase in topurile de specialitate. De asemenea, Junior Caldera este renumit pentru numeroasele remixuri realizate pentru artisti ca Janet Jackson, Enrique Iglesias, Pussycat Dolls sau Paul van Dyk.

Radio Killer s-a impus de-a lungul timpului atat in tara cat si in afara granitelor printr-un sound fresh si electrizant, devenind primul proiect de DJ din Romania care s-a auzit la BBC Radio One cu single-ul Lonely Heart. Pentru cei doi Killeri, anul acesta este unul plin de colaborari cu nume mari ale scenei internationale: Save me tonight – alaturi de DJ Smash, Beautiful people – noul single impreuna cu Junior Caldera, precum si un alt proiect despre care veti auzi mai multe in curand. Deocamdata va spunem doar ca il implica pe Francesco Diaz.

Radio Killer pe Facebook

Radio Killer pe Twitter

Radio Killer online

Radio Killer pe SoundCloud

Categories: featured

  • Twitter
  • Facebook
  • YouTube

 

 

Popular Posts

Radio Killer au cant

Radio Killer au participat in weekend la cel mai spectaculos ...

Making of Calling yo

                La sfarsitul saptamanii trecute s-a filmat videoclipul celui mai nou ...

Radio Killer cucere

Radio Killer cucerește topurile radiourilor de muzică dance din Statele ...

Radio Killer au tra

Dupa o spectaculoasa aparitie la Europa Plus LIVE, in Rusia, ...

Radio Killer intr-un

Radio Killer s-au intors la inceputul lunii din Miami unde ...