RO / EN

Radio Killer se bucura deja de succes la nivel international, datorita hiturilor Voila, Be free, Lonely Heart si Don’t let the music end, dar si multumita show-urilor live incendiare pe care le sustin in cluburile din toata lumea.

La inceputul lunii octombrie, a aparut o noua provocare in studioul HaHaHa Production. Radio Killer au fost invitati sa lucreze la remixul oficial pentru  „Party like a DJ”, o piesa interpretata de The Glam featuring Flo Rida, Trina & Dwayne.

Radio Killer si HaHaHa Production au acceptat aceasta provocare cu zambetul pe buze si au lucrat cu mare placere la remixul piesei, chiar daca o parte din echipa de productie nu a dormit doua nopti la rand pentru ca totul sa fie perfect.

Tramar Dillard, cunoscut mai ales dupa numele  sau de scena, Flo Rida, este un binecunoscut cantaret si compozitor american de muzica rap. Cea mai cunoscuta piesa a sa este „Low” featuring T-Pain, cantec care, in 2008, a fost No. 1 hit in topurile din SUA, timp de 8 saptamani.

In august 2011, Flo Rida a lansat single-ul „Good feeling”, de pe noul sau album, „Only One Rida (Part Two)”. Atat single-ul cat si noul album au fost promovate pe canalul oficial de YouTube al artistului, care a atins pana in prezent nu mai putin de 240 de milioane de view-uri.

Party like a DJ”, in varianta „Radio Killer Remix”, se bucura deja de aprecierea publicului si a inregistrat un boom de peste 650.000 de viewuri pe YouTube, in doar 3 saptamani de la lansare.

Remake-ul Radio Killer se alatura lungului sir de colaborari care confirma renumele international cu care echipa HaHaHa Production se mandreste deja.

Categories: featured

  • Twitter
  • Facebook
  • YouTube

 

 

Popular Posts

Radio Killer au cant

Radio Killer au participat in weekend la cel mai spectaculos ...

Making of Calling yo

                La sfarsitul saptamanii trecute s-a filmat videoclipul celui mai nou ...

Radio Killer cucere

Radio Killer cucerește topurile radiourilor de muzică dance din Statele ...

Radio Killer au tra

Dupa o spectaculoasa aparitie la Europa Plus LIVE, in Rusia, ...

Radio Killer intr-un

Radio Killer s-au intors la inceputul lunii din Miami unde ...