RO / EN

Radio Killer s-au intors la inceputul lunii din Miami unde au fost prezenti la Ultra Music Festival, un festival cu renume pe scena de profil din SUA. Ultra Music Festival a reunit de-a lungul timpului nume sonore ca Tiesto, Above & Beyond, Armin van Buuren sau Avicii.

Cei doi Killeri au participat in calitate de invitati in backstage alaturi de Markus Schulz, unul dintre artistii internationali care a colaborat cu HaHaHa Production pentru ultimul sau single “Muse“:

Radio_Killer_Miami

Calatoria peste ocean nu s-a incheiat aici. Radio Killer au dat tonul la doua petreceri in Miami, una in South Beach, iar alta in Downtown, alaturi de DJ rezidenti la cluburi din Ibiza, precum si alaturi de DJ Tavo, DJ-ul care detine recordul mondial pentru cel mai lung live DJ set din lume.

La una dintre aceste petreceri au avut parte si de o supriza. S-au intalnit cu Paris Hilton si au tinut sa imortalizeze momentul.

  Radio_Killer_Paris_Hilton

Imediat intorsi din SUA, tinerii artisti au zburat in Grecia, tara unde proiectul este foarte popular datorita single-ului Mestral.

Cei doi nu au avut timp sa se bucure foarte mult de mare si soare, intrucat au filmat un nou videoclip. Filmarile au avut loc intr-un resort hotelier inca nedeschis publicului larg in care o camera va costa 16.000 eur pe noapte.

Radio Killer au profitat, totusi, de ocazie si s-au distrat la volanul unui AC Cobra din 1965 de 500 CP, visul lui Paul din copilarie.

Paul_Damixie_Cobra_2

 

 

 

 

 

Categories: featured

  • Twitter
  • Facebook
  • YouTube

 

 

Popular Posts

Radio Killer au cant

Radio Killer au participat in weekend la cel mai spectaculos ...

Making of Calling yo

                La sfarsitul saptamanii trecute s-a filmat videoclipul celui mai nou ...

Radio Killer cucere

Radio Killer cucerește topurile radiourilor de muzică dance din Statele ...

Radio Killer au tra

Dupa o spectaculoasa aparitie la Europa Plus LIVE, in Rusia, ...

Radio Killer intr-un

Radio Killer s-au intors la inceputul lunii din Miami unde ...