RO / EN

Radio Killer au participat in weekend la cel mai spectaculos eveniment al verii organizat in Moscova. Europa Plus LIVE este o petrecere anuala de muzica live, in aer liber, unde artisti populari din Rusia si de pe scena muzicala internationala incing atmosfera intr-un spectacol grandios de lumina si sunet.

Radio_Killer_3

Anul acesta, evenimentul s-a desfasurat pe 26 iulie. Cei peste 70.000 de fani au putut asculta artisti de renume din Rusia –  Polina, Serebro, Slider&Magnit, dar si artisti internationali – Imany (Franta), Alex Hepburn (Marea Britanie),  John Martin (Suedia) si, bineinteles, Radio Killer.

Lee Heart si Paul Damixie au interpretat trei piese: hitul „Lonely Heart”, noul single „Kill the Lights” si cea mai recenta colaborare cu Djii rusi Slider si Magnit – „Sunwaves”, aflata pe locul 2 in topul radio-ul Europa Plus.

La eveniment, cei doi Killeri s-au intalnit si cu cel mai mare fan al trupei de pe VKontakte, a doua cea mai mare retea de socializare in Europa dupa Facebook, deosebit de populara in randul vorbitorilor de limba rusa din intreaga lume.

Radio_Killer_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O alta surpriza a venit din partea organizatorilor Europa Plus Live, care le-au oferit artistilor nostri cutii de Coca Cola inscriptionate cu numele Radio Killer.

Radio_Killer_4
 

Dupa incheierea petrecerii, muzica live si buna-dispozitie s-au mutat intr-un club din Moscova, la un after party, unde Radio Killer au cantat alaturi de ceilalti artisti invitati.

Categories: featured

  • Twitter
  • Facebook
  • YouTube

 

 

Popular Posts

Radio Killer au cant

Radio Killer au participat in weekend la cel mai spectaculos ...

Making of Calling yo

                La sfarsitul saptamanii trecute s-a filmat videoclipul celui mai nou ...

Radio Killer cucere

Radio Killer cucerește topurile radiourilor de muzică dance din Statele ...

Radio Killer au tra

Dupa o spectaculoasa aparitie la Europa Plus LIVE, in Rusia, ...

Radio Killer intr-un

Radio Killer s-au intors la inceputul lunii din Miami unde ...