RO / EN

Lee Heart si Paul Damixie au incins atmosfera in cadrul celui mai mare eveniment dance din Romania – Liberty Parade – care a adunat la sfarsitul saptamanii trecute peste 80 de mii de oameni pe plaja dintre Venus si Saturn.

Ma bucur ca am facut parte pentru al 5-lea an consecutiv din line-up-ul celui mai tare eveniment dance din Romania. Pentru noi, DJ-ii, Liberty Parade este un fel de “Revelion” pe care il sarbatorim de fiecare data cu fast, a spus Paul Damixie.

 E greu de explicat in cuvinte sentimentul de a vedea oameni cantand si dansand impreuna cu tine, e o mare implinire, ceva ce fiecare artist isi doreste sa traiasca pe scena, a adaugat Lee Heart.

Show-ul Radio Killer a durat aproximativ o ora si a constat intr-un DJ set si un live act. Lee Heart si Paul Damixie si-au incantat fanii atat cu imnul Liberty Parade de anul trecut – “Is it love out there”  cat si cu single-urile recent lansate: “In the middle of the night” si “Beautiful people” – colaborarea cu Junior Caldera.

Printre cei care li s-au alaturat intr-un festival de senzatie care s-a intins pana a doua zi in zori s-au numarat Alex Gaudino si Dr. Kucho, Just 2, Luca M, Andu Campu, Cristian Kruger, Dj Sebastian, DJ Razz, Mose N, Asher & Screen, CiuPy & Mihai Bejenaru, DJ Dark & Shidance, Marc Rayen si Doi Deejays, DJ Optick, DJ Andi, Adrian Eftimie, Raoul Russu, Liviu Hodor & Cristi Stanciu, Deepside Deejays & Mona, Vali Barbulescu, Christian Green si Vika Jigulina.

Pentru cei doi Killeri, anul acesta este unul plin de evenimente, precum si de colaborări cu nume mari ale scenei internaţionale: Save me tonight – alături de DJ Smash, Beautiful people – noul single împreună cu Junior Caldera, precum şi un alt proiect despre care veţi auzi mai multe cat de curând. Deocamdată vă spunem doar că îl implică pe Francesco Diaz.

Radio Killer pe Facebook

Radio Killer pe Twitter

Radio Killer online

Radio Killer pe SoundCloud

Categories: featured

5,130 Responses so far.