RO / EN

Dupa o spectaculoasa aparitie la Europa Plus LIVE, in Rusia, unde au cantat la sfarsitul lunii trecute in fata a peste 70.000 de oameni, Radio Killer au zburat spre Atlantic City pentru un nou eveniment important pe agenda acestei veri: Promo Only Summer Sessions Conference.

Promo Only Summer Sessions Conference este una dintre cele mai apreciate intalniri anuale a oamenilor din industria muzicala de la nivel international (artisti, producatori, dj, moderatori de emisiuni etc.) in care acestia au posibilitatea sa se puna la curent cu noutatile din domeniu si sa faca networking.

Cum tema principala a evenimentului a fost „Muzica”, cei doi Killeri au ascultat cu atentie „sfaturile” profesionistilor din domeniu, dar au reusit la randul lor sa-i impresioneze cu momentul lor. „Lonely Heart”, „Calling You” si „Don’t let the music end” au rasunat in sala de spectacole a luxosului Borgata Hotel Casino & Spa si au captat atentia unui public format doar din persoane importante din industria muzicala internationala.

radio-killer-ac-2

Printre acestia s-au numarat Nick Cannon, prezentatorul emisiunii “America’s got Talent” sau Steve Angello, Dj, producator si fost membru al proiectului Sweedish House Mafia. Intalnirea cu acesta din urma a fost o surpriza frumoasa pentru Radio Killer, care, cu doar doi ani in urma, participasera la show-ul trupei sustinut in Romania.

radio-killeer-ac-4

Chiar daca vremea in Atlantic City a fost capricioasa, Radio Killer nu au ratat o plimbare in orasul care i-a cucerit prin impunatorii zgarie-nori aflati la doar cateva zeci de metri de plaja, luminile captivante si atmosfera prietenoasa. In turul lor prin centrul orasului au gasit si un Monopoly urias, Atlantic City fiind cunoscut ca o sursa de inspiratie pentru unul dintre inventatorii jocului de Monopoly.

  radio-killer-ac-1

Categories: featured

  • Twitter
  • Facebook
  • YouTube

 

 

Popular Posts

Radio Killer au cant

Radio Killer au participat in weekend la cel mai spectaculos ...

Making of Calling yo

                La sfarsitul saptamanii trecute s-a filmat videoclipul celui mai nou ...

Radio Killer cucere

Radio Killer cucerește topurile radiourilor de muzică dance din Statele ...

Radio Killer au tra

Dupa o spectaculoasa aparitie la Europa Plus LIVE, in Rusia, ...

Radio Killer intr-un

Radio Killer s-au intors la inceputul lunii din Miami unde ...