RO / EN

Radio Killer no. 1 in Spania

Cu un nume neconventional, un sound inovativ si versuri profunde, gasca de la Radio Killer a pornit, se pare, intr-o campanie de cucerire a lumii!
Voila, prima piesa Radio Killer, a fost super hit in special in tarile cu clima rece; aerul melancolic si versurile tanguitoare fiind foarte apreciate de teritorii ca Rusia, Kazakhstan, Ukraina, Austria, Suedia si nu numai.

A venit insa momentul unei schimabari de clima! Cel mai recent succes al baietilor, Be free, este de-a dreptul fierbinte! Piesa a patruns si in topurile unor tari cu sange firbinte ca Portugalia, Israel sau Andora.

Spania este, se pare, cel mai mare fan al trupei, plasand hitul pe locul intai in topul saptamanal al unuia dintre cele mai importante radiouri nationale – Maxima FM. Radio Killer a reusit sa devanseze astfel artisti din prima liga a muzicii internationale, ca David Guetta, Kelly Rowland, sau Stromae.
Relatia cu fanii castigati la primul single este, se pare, una stabila, piesa fiind licentiata si in tari ca Rusia, tarile Baltice si tarile Nordice.
Oare unde ii va duce noul single pe baietii de la Hahaha Production?

Categories: featured

  • Twitter
  • Facebook
  • YouTube

 

 

Popular Posts

Radio Killer au cant

Radio Killer au participat in weekend la cel mai spectaculos ...

Making of Calling yo

                La sfarsitul saptamanii trecute s-a filmat videoclipul celui mai nou ...

Radio Killer cucere

Radio Killer cucerește topurile radiourilor de muzică dance din Statele ...

Radio Killer au tra

Dupa o spectaculoasa aparitie la Europa Plus LIVE, in Rusia, ...

Radio Killer intr-un

Radio Killer s-au intors la inceputul lunii din Miami unde ...