RO / EN

Lansat in toamna anului 2009, Radio Killer este primul proiect initiat si dezvoltat de catre HaHaHa Production, care a reusit sa cucereasca industria muzicala locala si internationala prin soundul dinamic, mesajele optimiste si piesele larg difuzate in nenumarate tari.

Radio Killer a capatat notorietate si prin intermediul cunoscutei campanii “Who is Radio Killer?”, care si-a propus sa ii prezinte in mod creativ pe cei sapte producatori si membri aflati in culisele proiectului. Campania s-a desfasurat pana in primavara anului 2010, devenind una dintre cele mai originale si mai apreciate campanii derulate pentru promovarea unui proiect muzical nou in Romania.

Agitatia din jurul “Who is Radio Killer?” a marcat un inceput spectaculos pentru Radio Killer. “Voila”, prima piesa a proiectului, a devenit cea mai difuzata piesa in Romania si in Rusia in anul 2009, dar si un hit de proportii in tari precum Ucraina, Turcia, Italia, Polonia, Franta si Cehia. In 2010, Radio Killer a castigat premiul pentru “Best new act” la Romanian Music Awards.

“Be free”, cel de-al doilea single lansat de Radio Killer, a aparut la scurt timp dupa reusita de la RMA 2010, a intrat in topurile radio imediat dupa lansare si a primit un raspuns extraordinar din partea publicului, plasandu-se pe prima pozitie in Spania. Piesa a mai fost difuzata si in Franta, Suedia, Finlanda, Germania, Portugalia, Grecia, Norvegia.

Odata cu “Lonely Heart”, Radio Killer a introdus si noua formula, prin aparitia lui Lee Heart, noua voce a proiectului, dar si prin cea a lui Paul Damixie, DJ-ul care se numarase deja printre cei sapte membri care lucrasera la proiect in faza sa initiala.

Lee Heart, vocea Radio Killer, este o tanara cu o voce puternica si memorabila, dar si cu un background solid ca artist. Aceasta studiaza muzica inca din copilaria, a fost premiata la numeroase competitii interne si internationale si a urcat pe scena alaturi de nume mari ale industriei muzicale, cum ar fi, de pilda, Black Eyed Peas.

Paul Damixie, DJ-ul Radio Killer a mixat pana in prezent alaturi de Echoman, Hybrid, Andy Fletcher from Depeche Mode, Outwork, Camille Jones, NTFO si nu numai, lansand peste 40 de track-uri alaturi de case de discuri din Marea Britanie, Italia, Statele Unite ale Americii si, bineinteles, din Romania.

Noii “Killeri” au lansat “Lonely heart”, un single care avea sa ocupe primele pozitii in clasamentele muzicale din Marea Britanie, Franta si Rusia. Mai mult, “Lonely heart”a fost introdusa in playlist-ul BBC Radio One, Radio Killer devenind primul proiect muzical romanesc care a reusit aceasta performanta.

“Don’t let the music end”  a fost lansat in toamna anului 2011. Piesa transmite mesajul ca muzica inseamna mai mult decat sunet; muzica reprezinta culoare, iubire, momente frumoase si energia care vine odata cu acestea.

Lee Heart si Paul Damixie si-au continuat drumul in muzica prin lansarea “Calling you”, o piesa la fel de simpla ca o poveste de dragoste. Pentru Radio Killer muzica inseamna bucurie si libertatea, asa cum Lee si Paul dovedesc in videoclipul piesei “Is it love out there”, care surprinde atmosfera ametitoare a festivalului Liberty Parade, unde peste 70.000 de oameni se dezlantuie pe cea mai buna muzica dance.

Lee Heart si Paul Damixie formeaza una dintre cele mai tonice trupe romanesti, care s-a impus printr-un sound fresh si electrizant, atat in tara cat si in strainatate. In 2012 cei doi “Killeri” au colaborat cu DJ Smash – unul dintre cei mai cunoscuti DJ-i rusi, pentru piesa “Save me tonight”.

Radio Killer au continuat in 2013 cu “In the middle of the night”, o piesa de vacanta care recreeaza atmosfera celor mai reusite petreceri in aer liber. Lee Heart si Paul Damixie de la Radio Killer au lansat si doua colaborari de succes: “Beautiful people” cu Dj-ul francez Junior Caldera si Perfect day impreuna cu Sasha Lopez, Ale Blake si Broono, o piesa si un videoclipul care isi propun sa va faca sa zambiti si sa va ofere energie si optimism pentru inca o zi perfecta!

Anul trecut, Radio Killer au lansat single-ul “Kill the lights” si doua piese in colaborare: “Living it up” cu Kaan Gülsoy si Kenan Doğulu si “Sunwaves” cu Dj-ii rusi Slider si Magnit, aflata in topul Europa Plus, cel mai important radio din Rusia.

Chiar de la început, Radio Killer a reușit să țină pasul cu evoluția muzicii electro-dance, motiv pentru care a revenit în 2015 cu o imagine nouă și un sound fresh.

Headphones“, “Mister Mystery“, prima dintre viitoarele colaborări cu Max Kissaru și Smiley, sau “Feelings“, piesele lansate în campania HaHaHa Production #maimusic, ilustrează cel mai bine noua abordare muzicala adoptată de cei de la Radio Killer .

  • Twitter
  • Facebook
  • YouTube

 

 

Popular Posts

Radio Killer au cant

Radio Killer au participat in weekend la cel mai spectaculos ...

Making of Calling yo

                La sfarsitul saptamanii trecute s-a filmat videoclipul celui mai nou ...

Radio Killer cucere

Radio Killer cucerește topurile radiourilor de muzică dance din Statele ...

Radio Killer au tra

Dupa o spectaculoasa aparitie la Europa Plus LIVE, in Rusia, ...

Radio Killer intr-un

Radio Killer s-au intors la inceputul lunii din Miami unde ...