RO / EN

Salutare, Killeri!

Nu v-am mai scris de multa vreme aici, insa avem toate scuzele de rigoare. Am stat inchisi in studio pentru a lucra la “In the middle of the night”, o piesa care suntem convinsi ca v-a cucerit deja, am fost ocupati cu un shooting surpriza care fara indoiala o sa va dea pe spate, dar si cu obisnuitele concerte la munte si la mare, in tara si … peste hotare šŸ™‚

Cei care ne urmaresc pagina de Facebook si pe cea de Twitter sunt la curent cu cele mai noi evenimente si cu cele mai recente lansari. Chiar astazi i-am surprins (si urmeaza sa va surprindem si pe voi) cu un cover realizat impreuna cu Viky Red, la piesa “La La La” (Naughty Boy ft. Sam Smith). Ca sa intelegeti despre ce este vorba, dati un click chiar aici:

Viky Red este un bun prieten Radio Killer, cu care ne intelegem excelent si din punct de vedere muzical. Curiosi cum s-a intamplat sa filmam acest clip? Ei bine, propunerea a venit din partea lui Viky Red, iar cand am aflat la ce piesa s-a gandit raspunsul nostru a fost 100% pozitiv. Ne place enorm piesa aceasta, insa nu ne-am dorit sa o cantam ca atare, ci am incercat sa o adaptam stilurilor noastre. Ce ziceti, am reusit? Trebuie sa recunoastem ca noi suntem incantati de rezultat si promitem cu acest prilej ca seria cover-urilor Radio Killer nu se incheie nicidecum aici!

Mai avem ceva tare de povestit! Weekendul acesta vom da “Start!” verii in Portorose, alaturi de Sacha Lopez, in cadrul unui eveniment foarte asteptat in Serbia: Summer Opening Festival @ Tivoli Club (Portorose). It’s gonna’ be legen – wait for it – dary!!!

Summer Opening Festival

 

Categories: Notes

  • Twitter
  • Facebook
  • YouTube

 

 

Popular Posts

Radio Killer au cant

Radio Killer au participat in weekend la cel mai spectaculos ...

Making of Calling yo

                La sfarsitul saptamanii trecute s-a filmat videoclipul celui mai nou ...

Radio Killer cucereČ

Radio Killer cucerește topurile radiourilor de muzică dance din Statele ...

Radio Killer au tra

Dupa o spectaculoasa aparitie la Europa Plus LIVE, in Rusia, ...

Radio Killer intr-un

Radio Killer s-au intors la inceputul lunii din Miami unde ...